Mer Micro Machines till folket! (och fler lastbilar till posten...)

Argh... Fortfarande ingen dator. Den har befunnit sig i "Ånge, sorterad" sen 02.02 i morse, har dom inga transporter norrut efter det??? Nåja en insiderkontakt på posten säger iaf att det brukar komma dagen efter att det har kommit till Ånge, så då booorde den komma i morgon. Hoppas!!

Går lite segt på jobbet, har fortfarande inte fått igång alla program ännu p.g.a. rättighetsstrul, man tycker ju att det inte borde vara något problem att fixa på ett företag som jobbar (nästan) uteslutande med mjukvara och programmering... oh well, det löser sig nog så måningom. Har fått en speed-kurs i programkoden som jag ska arbeta med också. Fy fan för alla förkortningar inom telecombranchen, vilken djungel för en som inte är insatt över huvutaget!

Spelade Micro Machines 2 turbo på Sega Mega Drive ikväll med några kompisar. Sabotage och konspirationer satte krydda på utmaningarna som spelet har att erbjuda och det blev en riktigt livad/lyckad turnering!

 

Dagens I-landsproblem:

2 dagar är för lång tid att vänta för att något ska transporteras 50 mil...


Kommentarer
Postat av: Arga Anna

Ånge är Sveriges Bermudatriangel, där lyder tiden under helt egna lagar.

2009-10-23 @ 00:14:05
URL: http://www.argaanna.blogspot.com
Postat av: Tommy

Nu, först 2 dagar efter MM2 turneringen, har jag fysiskt börja återhämta mig. Men de mentala ärren kommer alltid att finns kvar...

2009-10-25 @ 19:30:06
URL: http://lostSUNDAY.blogg.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0