I'm going covert ops at Microsoft... don't tell anyone!

Har spenderat största delen av gårdagen och idag med att plugga C# hemma hos föräldrarna i Kåge. Varför hos föräldrarna? jag har inte mycket till val då ASUS reparationsställe tydligen tyckte om min dator att dom verkar ha beslutat att behålla den, argh! Statusen är fortfarande "Waiting for part". Inte är det nog med att ett två år gammalt moderkort är svindyrt (3200kr för bara kortet!!! >.<) det är säkert nån stackars taiwanes som ska handlöda skiten också så det ska ta några månader innan det ens kan skickas till sverige, sen ska posten slarva bort det så dom får tillverka ett nytt... blargh!

Anyway, Då jag bara har tillgång till en Mac här hemma måste jag låna föräldrarnas dator så jag kan lära mig använda Visual Studio och C#. Ser fram emot att börja jobba med det på måndag hehe! GOGO Micro$oft!


Covert ops Loki-skepp från EVE online.

Var även hos en kompis ikväll och blev invigd i EVE online, måste nog införskaffa det när/om jag får tillbaka min dator! Verkar riktigt lovande och trots att det är ett online spel så verkar det vara nån som har tänkt till när dom skapade upplägget, för -tro det eller ej- Man behöver faktiskt inte vara online 24/7 för att komma nån vart! yay!
(Hoppas bara min dator pallar för grafiken...)

Kommentarer
Postat av: Tommy

Loki, känner inte igen den. Måste vara nåt crazy höjdar skepp.



Idag gjorde jag debut i vårat svarta hål. Var jävligt nervös när jag flög igenom det. Min CEO var iof på andra sidan och warpade med mig till våran POS (Player Owned Starbase). Allt var väldigt nytt och dom fick steg för steg guida mig när jag skulle assembla min Retriever och min Destroyer.

Dom gav mig också en bra Minmatar frigatte, full med helt ok modules. Imorn blir det att kolla upp de lokala asroidera, men jag måste då ha escort då. Har hört prat om något osm kallas Sleeper Drones som flyger omkring i svarta hål och wtfäger folk.

2009-10-14 @ 23:53:05
URL: http://lostsunday.blogg.se/
Postat av: Anders

Nice! Verkar vara ett schysst guild/faction/Hobbyklubb (whatever det kallas i EVE du är med i som ger bort fullt utrustade skepp hehe. BTW Loki är Minmatars T3 Cruiser ;-)



JAG VILL HA EN (läs: "ny") DATOR!! ffs... argh...

2009-10-15 @ 17:11:25
URL: http://blackfin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0